Import vanuit China en Polen

Eigen import van decoratie materiaal en hardware

Importeren vanuit China en Polen

Onze inkopers bezoeken meerdere malen per jaar de grote beurzen in China. Ook gaan zij regelmatig naar beurzen in Duitsland, waar veel van onze Poolse leveranciers vertegenwoordigd zijn. Naast het inkopen van nieuwe producten houden onze inkopers nauwlettend alle nieuwe ontwikkelingen en trends in de gaten die op de markt gaande zijn.

Tevens hebben wij 2 lokale Chinese-, en meerdere Poolse medewerkers in dienst die er voor zorgen dat de communicatie tussen ons bedrijf en de verkopende partijen soepel verloopt. Op deze manier worden veelvoorkomende problemen die zich kunnen voordoen bij het importeren vanuit de diverse landen tot een minimum beperkt.

Import in eigen hand biedt voordelen voor de klant

Inkopen in China

Wij hebben jarenlange ervaring met inkopen in- en importeren vanuit China en Polen. Mede doordat wij dit alles in eigen beheer hebben en in grote aantallen tegelijk inkopen, besparen we enorm op de kosten om de producten naar Nederland te halen. Op deze manier kunnen wij onze producten tegen scherpe prijzen op de markt brengen.

Andere voordelen zijn onder andere dat we veel meer grip en inzicht hebben op het gehele traject en dat ook daadwerkelijk die producten worden geleverd zoals dat is afgesproken.

Wij hebben in de jaren als China- en Polen importeur een groot en betrouwbaar netwerk opgezet met onze leveranciers en producenten. Wilt u meer informatie over de import van onze producten dan kunt u contact opnemen met onze inkoop afdeling.